Kangen Bran
Tratamente
Magazin Kangen
 

Date de Contact


Adresa: Strada Liviu Popovici
BRAN Brasov
Telefon:0742-032615
Email: Pensiunea Katharina

Website: www.cazare-pensiune-bran.ro

Vezi harta mare

Efecte terapeutice ale apei alcalina Kangen


Efecte terapeutice ale apei alcalina Kangen 

Terapie Kangen care consta in:

  1. Hidratare la nivel celular – Datorita microstructurii (care se obtine prin procesul de electroliza), Apa Kangen ajunge la creier in 60 de secunde si in 10 minute la piele
  2. Anti-Oxidare - Apa Kangen, fiind un antioxidant puternic elimina Radicalii Liberi, marii dusmani ai sanatatii noastre care aduc boli si batranete
  3. Alcalinizare – Cu ajutorul sarurilor alcaline ionice, Apa Kangen combate Acidoza metabolica. Astfel, corpul nostru nu va mai fi nevoit sa consume calciu, magneziu si alte saruri alcaline din oase, dinti si alte organe, pentru ca le va lua direct din apa alcalina ionizata.

Dr. Robert Young, spune ca Acidoza este prima si singura cauza a bolilor si a imbolnavirilor.

Puterea de preventie, a Apei Kangen, este atat de mare, incat din aprilie 2002 aparatele de Apa Kangen sunt exclusiv recomandate de Asociatia Japoneza de Medicina Preventiva pentru Bolile Adultilor (organizatie din care fac parte peste 6500 de medici).

Centrul Kangen Bran

Apa alcalina - Apa Kangen - Apa vie

Beneficiile apei alcaline Kangen:

DETOXIFICA eficient intregul organism;  

ANTI-IMBATRANIRE – este cel mai puternic antioxidant cunoscut, ajuta la reintinerirea organismului, reduce radicalii liberi ce cauzeaza imbatranire si boala
 ALCALINIZEAZA – echilibreaza balanta acido-bazica;
 AMELIOREAZA numeroase afectiuni deoarece intr-un mediu alcalin nu se pot dezvolta boli;
- AJUTA LA SLABIT in mod natural si eficient prin imbunatatirea circulatiei sangelui si fluidizarea limfei;
 HIDRATEAZA EFICIENT organismul, chiar si zonele mai putin vascularizate;
– OXIGENEAZA ORGANISMUL si confera energie sporita – veti reduce semnificativ consumul de cafea deoarece corpul va fi mai bine hranit si oxigenat, revigorat;
AJUTA LA REGENERAREA  si  repararea tesuturilor;

Ce spun doctorii despre terapia cu apa Kangen

Dr. Hiromi Shinya este una dintre cele mai importante personalitati medicale din Japonia, și tratează membrii familiei imperiale ale Japoniei, precum și personalitati din guvernul SUA, celebrități și președinți.

Dr. Shinya crede în existența unei legături directe între obiceiurile alimentare și probleme de sănătate.


În calitate de specialist gastro-intestinale, care a efectuat mai mult de 370,000 proceduri colonoscopice el recomada pacientilor lui diete alimentare si apa alcalina Kangen pentru restabilirea starii de sanatate.

Acționând pe aceste probe ca bază, Dr. Shinya a formulat teoria sa asupra sanatatii si prbolile de isi diabetul de tip 2.


Apa Kangen este singura apa de calitate menționată în cărțile sale: “Enzima miracol”, “Enzima intineririi” si “Factorul Microb”. Dr. Shinya recomanda apa Kangen pe reteta medicala de peste 10 ani.

Cum recomanda Dr. Shinya sa beti apa Kangen:

  • Beti 8 -10 cani cu apa Kangen zilnic

  • Beti 1-3 cani cu apa dimineata, la trezire

  • Beti 2-3 cani cu apa cu o ora inainte de fiecare masa

Pentru inceput, este recomandat ca persoanele care incep sa bea apa Kangen sa aleaga apa cu pH 8.5.

Beti cel putin 30 ml/kg corp de apa pe zi. Daca faceti munca fizica solicitanta sau daca aveti probleme de sanatate, atunci trebuie sa beti cel putin 50 ml /kg corp de apa pe zi. Dupa doua saptamani puteti mari nivelul apei pana la 9.0 pH.

 

Fie ca sunteti o firma care doreste sa tina o sesiune de team-building sau pur si simplu doriti sa petreceti o perioara de relaxare intr-un mediu placut, pensiunea Katharina va ofera toate facilitatile necesare pentru acestea.

Restaurantul-pizzerie propriu va astepta sa va delectati cu preparatele noastre traditionale, iar sala de conferinta este foarte de incapatoare pentru a gazdui intalnirile dumneavoastra de afaceri.

Daca doriti sa faceti chiar acum o rezervare sau sa aflati mai multe informatii despre pensiunea noastra va rugam sa vizitati pagina de contact.