Kangen Bran
Tratamente
Magazin Kangen
 

Date de Contact


Adresa: Strada Liviu Popovici
BRAN Brasov
Telefon:0742-032615
Email: Pensiunea Katharina

Website: www.cazare-pensiune-bran.ro

Vezi harta mare

Apa Kangen


 

" A înțelege APA înseamnă a înțelege UNIVERSUL, minunile naturii şi viața însăşi".

  Masaru Emoto

Apa este esența vieții, de calitatea ei depinde sănătatea noastră,sănătatea planetei.Multe țări ale lumii se confruntă astăzi cu probleme de speranță de viață mai scurtă şi rate de mortalitate mai mari, în special în rândul copiilor. În mare măsură,este cauzată de utilizarea apei potabile de calitate scăzută.

Apa este aşa simplă şi banală încât este foarte uşor de trecut cu vederea atunci când iei în considerare factorii care determină sănătatea sau boala. Cu toate acestea, cel mai adesea, factorii cei mai simpli sunt aceia care au importanța cea mai mare, mai ales atunci când urmărim să facem tot ceea ce ține de noi pentru a avea o sănătate vibrantă.

Apa este a doua substanță ca răspândire din Univers ,acoperă aprox. 70% din suprafața Terrei şi face parte din structura corpului uman în acelaşi procent( la maturitate). Apa este cea mai mare sursă de energie din corpul uman.


Cercetătorii japonezi au studiat proprietățile apei şi beneficiile ei, aşa a apărut Apa Kangen, care este rezultatul tehnologiei japoneze inovatoare ENAGIC.

Apa Kangen este produsă cu ajutorul unui dispozitiv medical dezvoltat în urmă cu 46 de ani. Peste 30 de ani de studii clinice au demonstrat că apa Kangen ajută la îndepărtarea radicalilor liberi din organism, precum şi la reactivarea celulelor, inclusiv a ADN-ului.Întăreşte sistemul imunitar şi sporeşte puterea de autovindecare a organismului.În 1998, dr. Shirahata de la Universitatea Kyushu a descoperit legătura care există între Apa Kangen, care în multe țări ale lumii este cunoscută sub numele de "apă miraculoasă":Lourdes - Franța, Tlacote - Mexic, Nordenau - Germania, Hitatenryo - Japonia. În aceste zone ale lumii, apa este recunoscută pentru proprietățile ei curative şi eficiența demonstrată împotriva oricărei boli.Aceste ape conțin un număr mare de molecule de hidrogen activ şi sunt puternic antioxidante cu un ORP sub -250mV.Hidrogenul activ stă la baza acestor capacități curative uimitoare.

Apa Kangen, datorită sistemului său puternic de electroliză, produce hidrogen activ, o componentă care joacă un rol foarte important în sănătatea noastră.Apa Kangen este o apă antioxidantă, alcalină şi microstructurată, încărcată cu molecule de hidrogen activ.

Termenul "KANGEN," în limba japoneză,înseamnă"Reîntoarcerea la origini".

Sistemul de electroliză transformă apa de la robinet în 7 tipuri de apă diferite, pentru diverse utilizări, cum ar fi: prepararea mâncării(chiar şi cea a sugarilor), băut( cu 3 tipuri de PH), preparat ceai, cafea, frumusețe, îngrijirea plantelor, curățarea legumelor şi fructelor(apa detergent cu PH 11,5), îngrijirea animalelor, apă dezinfectant ( cu PH 2,5), curățenie...aceste ape sunt de mare folos pentru toată familia. Aparatul este foarte uşor de folosit, printr-o singură apăsare de buton, putem selecta apa dorită.

Ionizatoarele produse de Compania japoneză Enagic, păstrează mineralele benefice din apă( Calciu, Potasiu, Magneziu şi Sodiu) spre deosebire de alte sisteme de filtrare care le elimină. Alegând Apa Kangen, ajutați organismul să se reîntoarcă la starea de echilibru.Apa Kangen este o apă curată, cu un gust minunat şi are 3 proprietăți:


ANTIOXIDANTĂ, ALCALINĂ şi MICROSTRUCTURATĂ.